Muqqe's blog
08-06-2009 - 12:37

Posten har bragt velsignet bud


Weekenden er overstået og posten har samlet de seneste bestillinger sammen og bombarderet mig med en masse sager.

Hertil formiddag modtog jeg en SMS, hvor der stod at jeg havde en pakke klar til afhentning i døgnposten. Indholdet er i brug lige nu, da jeg er ved at udføre en sikkerhedskopiering af mine PlayStation3 data overpå på den eksterne harddisk, som pakken indeholdte. Jeg har stadig noget ventetid tilbage og da jeg allerede har klaret vasketøjet, kan jeg jo ligeså bruge den resterende tid på at fylde jer med ubrugelige informationer.

Da jeg kom hjem igen, havde postmanden efterladt et par sager på dørtrinet og jeg fik endnu en gang bekræftet, at jeg ikke skal bestille brugte spil fra England, hvor fristende det end kan være for mig. Spillenes tilstand er simpelthen af en anden standard, end hvad jeg er vant til herhjemme. Nuvel var det nogle special udgaver af spil til Xbox360, men når tingene i forvejen var medtagede, bliver det ikke meget bedre af en hensynsløs indpakning, kombineret med nogle dage undervejs over Nordsøen. Diskene var faktisk meget ridsede og metalboksene, som spillene lå i var bulede, og det gennemsigtige plastik overtræk var knækket, krøllet og ridset til ugenkendelighed.

Den anden pakke, der lå ved døren, var heldigvis i meget bedre stand. Jeg grinede alligevel lidt for mig selv, da jeg åbnede for indholdet. Jeg havde bestilt Sacred 2: Fallen Angel (Collector's Edition) til PS3. Der er tilsyneladende blevet pillet lidt ved perspektivet på billedet, der er i link'et.

Stor figur eller lille Cd?

Figuren måler ikke andet end 8 centimeter (10 cm. hvis man regner regner klingerne på ryggen med). Så kan jeg også lære at læse lidt om varen, inden jeg har dannet mig mit eget indtryk af produktet.

Sidst på formiddagen fik jeg besøg af pakkeposten, som bragte mig Fallout 3 (Limited Collector's Edition) fra ShopTo.net til den favorable pris af 20 Pund (også set i tilbudtråden på denne side). De har desværre ikke flere på lager, men det kan godt betale sig at holde øje med deres side dagligt, hvis man vil sikre sig et eksemplar.

Følg PSlife her