Dummiz's blog
30-05-2011 - 20:08

Vækket af (U)Hyggen :P

Sagen er den at jeg tidligere idag spillede et par baner i Black ops med BATEY. Så skulle jeg lige ud med hunden så jeg hoppede helt ud i lobby og stod bare derude som Inaktiv. Da jeg kom hjem havde jeg helt glemt den tændte PS3 så jeg faldt over et program i TV så jeg lagde mig på divaen og faldt så i søvn til TVét :P Pludselig høre jeg en stemme og jeg ANER ikke hvor den kommer fra. jeg muter mit tv men stemmen er der endnu. Jeg tænker "Hvad fanden er det og hvor kommer det fra" Jeg finder så ud af at denne "Mystiske" stemme kommer fra mig headset. (Havde lyd kørt igennem mit headset) så jeg tog lyttebøfferne på og kunne høre hyggen :P SÅ havde hyggen joinet min lobby og invitet en anden (Swahilikongen) og her var hyggen så i gang med at forklare ham om noget Windows halløj. til at starte med sagen jeg ingenting men efter 5 minutter blev jeg sku liiige nød til at stoppe ham hyggen og hans ævleri :P så sådan blev jeg vækket :P

Hvordan ville du have det hvis hyggen vækkede dig? :P hehe

P.S Sorry BATEY glemte sku helt spillet da jeg kom ind igen.
27-05-2011 - 13:01

Praktik til mig YEEEES :)

Ja så har jeg sku fået min drømme praktik plads ;) Sagen er den at jeg er fleksjobber så jeg arbejder på nedsat tid og da jeg blev fyret for 3 måneder siden på min daværende arbejdsplads (Lager arbejder) så har jeg egentlig bare gået på ledigheds ydelse siden (Pænt irriterende bare at gå hjemme) Så her for 14 dage siden fik jeg brev om at jeg skulle møde på kommunen så de kunne hjælpe mig med at finde arbejde/Praktik plads. Da jeg kommer derop skal jeg sige hvad jeg gerne vil lave og jeg siger med det samme "Jeg vil gerne have noget med dyr at gøre" (Da jeg selv har hund og har haft div. firben og slanger) han spørger så hvor jeg kunne tænke mig at komme hen og da jeg bor i Randers så er det jo oplagt at sige Randers regnskov men der er chancen jo lig nul for at komme ind. MEN jeg vælger jo så at sige Randers regnskov og FANDME om ikke jeg er kommet ind :P 3 måneders praktik til mig og "Måske" muligt fleksjob til mig dernede efter de 3 måneder. Det satme så fedt dagen idag er bare SKIIIDE god :D

Det var lige min lille solstråle historie her på en grå og kedelig dag :P
17-05-2011 - 12:22

Forårs rengøring (Friendlist)

Ja så er der muget ud i min friend list :) Jeg har fjernet dem der har været offline i flere måneder,dem jeg aldrig rigtig snakker med og dem jeg aldrig spiller/Har spillet med :) Det ikke had mod nogle hvis nogle af jer er blevet slettet fra listen :) det nok bare fordi vi aldrig har spillet sammen. Hvis du alligevel gerne vil på igen hvis du får lyst til at game et eller andet så skal du da være velkommen til at ansøge mig igen :)

Så ingen had her fra bare simpel "Rengøring" :)

Fortsat god dag til alle :)
09-05-2011 - 20:45

Nielsen/Holyfield næsten aflyst

Ja for mit vedkomne. ;)

Jeg skulle ned til min mor og se Brian Nielsen vs. Evander Holyfield min svoger skulle også med ned og se kampen og da han bor laaaaangt ude på landet så kunne han ikke finde ned til min mor så jeg skulle køre med ham så han kunne finde det. Men så var det jo bare liiige det at inden vi skulle derned skulle min "KÆRE" svoger lige forbi en arbejds kollega og ordne nogle ting. Nå jeg kunne da lige gå med ind imens og da vi åbner havelågen ligger jeg mærke til der står denne hund (En terrier af en art) iøvrigt en bisk lille fanden fandt jeg ud af. den står og gør alt hvad den har lært og da min svoger jo kender den så vader han bare ind og jeg følger trop. Men så går fanden i den bette hund den render bag efter mig og gør heeelt vildt og *HAPS* så om fandme den ikke hopper på mig bagfra og bider mig i lægmusklen. det var ikke et nap nej nej det var sku et bid. og det første jeg tænkte var "Fuck nu skal jeg på skadestuen og have en stivkrampe og så går jeg glip af boksekampen" alt imens sidder hele familien ude på terrassen og griller (Dem havde jeg ikke lagt mærke til da hunden jo syntes den skulle have et flip på mig) efter hunden bed mig siger jeg sjovt nok "AV for fanden den bed mig sku i benet" så om ikke damen oppe ved bordet siger "Ej bed den dig" og i samme sætning beder hun manden fange hunden og smide den ind i huset. manden får så fat i hunden og smider den ind. Derefter får jeg da lige afvide at "Det da sjovt det har den aldrig gjort før" nej men det har den så nu tænker man bare. Jeg trækker op i buksebenet for at se hvad der er sket og HELDIGVIS er der ikke gået hul men jeg har da et par pæne bidemærker der er helt mørkeblå. det resultere i at jeg nu sidder med et pænt blå/gul/lilla mærke på benet efter et overfald af en hund.

P.S Det skal lige siges at min svoger bare stod og grinte af mig fordi han syntes jeg så sjov ud (Han hedder Kreger herinde ;) ) han syntes det var hylende morsomt og som han også sagde "Det sjovt det har jeg aldrig oplevet den har gjort før" man får virkelig lyst til bare sparke den hund af helveds til. :P
02-05-2011 - 20:31

Så kan hun lære det.

Hej alle sammen.

Det her er lige et personlig historie som jeg lige vil ud med :)

Jeg har et par lille brødre en på 18 og en på 17 år. Ham på 17 er lige i den alder hvor man har kærester konstant og hopper fra den ene til den anden næsten så tit som vi andre skifter sokker :) så her for en måneds tid siden var min lille bror så til fest og han finder så hende pigen her. De begynder så at komme sammen samme aften som de mødtes. Dog er det ikke et holdbart forhold han han er fra Hadsten (Jylland) og hun er fra Odense. Her i påsken tager min bror så ned til kæresten i Odense men et eller andet går galt for da han kommer hjem igen så slår de op. Fred være med det burde man tænke men sådan er det ikke. hende pigen her (På 16 år) vælger så at ligge nøgenbilleder af min lille bror på facebook (Min bror tænker ikke altid lige langt da han har ADHD så han handler tit først og tænker bagefter så sådan fik hun de nøgen billeder af ham) ikke nok med det så vælger pigen at oprette en profil på en bøsse hjemmeside og hun vælger så at smide de nøgenbilleder op af min bror og udgiver sig for at være ham. hun ligger fuld navn,adresse og telefon nummer ud på den hjemmeside og det resultere i at min bror bliver ringet op på alle tidspunkter af døgnet af liderlige bøsser og bliver spurgt om han er med på noget frækt (Det skal lige understreges at min bror ikke er bøsse) han bliver så sur over det at han skriver/Ringer og beder hende slette de billeder på facebook og slette den profil på den hjemmeside(Det nægter hun at gøre). Det går så hen og går så galt at alle mulige af hendes venner ringer til ham og truer ham med tæsk og slå ham ihjel og alt muligt andet lort. Min mor blev MEGET sur over det og hev så min bror med på politi stationen for at anmelde det. og dette var hvad hun fik ud af at ligge billeder af ham på nettet.

1. Hun får en kæmpe bøde for at udgive sig for at være min bror.

2. Hun bliver sigtet ifølge en paragraf (Kan ikke huske hvilke) noget der har med friheds berøvelse og identitets tyveri at gøre.

3. Politiet siger det kommer til at stå på hendes straffeattest i de næste 10 år pga. af det har noget med identitets fusk at gøre.

Så da min bror og mor tog fra Politi stationen i Randers der ringede politiet heroppe til Odense politi hvor de så vil tage hjem og hente pigen på hendes bopæl og tage hende med på stationen og ordne resten der fra.

Tænk at en lille pige på 16 år kan blive straffet på den måde fordi hun ville være led mod min bror. Jeg håber hun lære af det. for ikke andet så ødelægger det hendes chancer for at få arbejde de næste 10 år. Og hvis det var mig der var forældre til sådan en pige og politiet kom hjem til mig for at tage hende for noget der er så ulovligt så ville jeg flippe en krig på hende. men mon ikke hun får en bette skideballe med på vejen.

Tak hvis du gad læse det for jeg trængte til at komme ud med det. :)

Kan i have en god dag :)