Dummiz's blog
17-02-2011 - 12:30

Nær død Oplevelse

ja puha det var sku grimt. Det startede med jeg hentede Tales from space : About a blob ned på min PS3 så hentede jeg Ricochet HD (Staves) Og der skete det,Under installation af spillet kommer koden ikke bare hvilke som helst kode,Nej det er en fejl kode jeg skynder mig så herind i "PS3 fejlkoder" tråden og tjekker denne fejl kode ud. Og der var ingen herinde der ved hvordan man lavede det,så jeg søgte fejlkoden på google og jeg kom frem til at det var en RAM fejl på bundkortet og endten kunne jeg sende den ind og få den lavet (Har ikke kvitt. så det ville blive dyrt da den er ude for garanti) Ellers kunne jeg jeg betale X-Antal $ for en "Gør det selv rep. guide" og da jeg har 10 tommelfingre så ville jeg ikke gamble med det :P jeg blev så ved med at søge på google på alle sider lige fra danske til Hollandske. Pludselig falder jeg over EN enkel der havde løsningen på problemet. Han havde pillet ved nogle firewall indstillinger inde i hans router og så burde det virke. Jeg tænkte "Skidt jeg prøver" jeg ryger så ind og piller ved indstillingerne på min routere. Og fandme så.....DET VIRKER..... Så kunne jeg sove tryg da jeg gik i seng i nat :P Det skal forresten lige siges at fejlen gik ud på jeg intet overhoved kunne installere på maskinen når det var henten fra STOREN.

Det var noget af en "nær død" oplevelse min PS3 havde der... :D
10-02-2011 - 22:56

Det farlige plastik.

Ja dette er ikke et hvilket som helst plastik der er tale om her men jeg tror mange af os kender det. Jeg taler om det plastik kort som mange af os går rundt med i bungen i baglommen og det er især farligt når man går hjemme hele dagen og kigger på div. spil hjemmesider. Inden man får set sig om så siger det bare "Pling Pling" og så er der bestilt 2 spil som slet ikke skulle have været bestilt. i mit tilfælde er der tale om AC:Brotherhood og sidst men ikke mindst KILLZONE 3 jeg ved ikke hvad der lige gik af mig men jeg måtte bare have spillene. så nu sidder jeg her men en "Tynd" pung og disse 2 "Forhåbentlige" gode spil på vej min vej med posten.

Hvad med dig kender du det "Farlige" plastik ;)
01-02-2011 - 08:27

En sidste "Joke"

Jeg stoppede på arbejdede igår (Lager arbejde) hvor jeg folierede paller og forfalden arbejde. Her for 14 dage siden fik vi en ny fast shauffør. Lige siden han begynde at hente paller hos os har han været "Træls" han er den person der virkelig tror han er sjov med spydige kommentare og dårlige jokes. Dog er han heeelt i modsatte grøft og er på ingen måde morsom. Han er en person der ikke kan få pallerne hurtig nok ned fra folierings maskinen og ud i lastbilen så det benyttede jeg mig lige af igår. jeg havde folieret en palle som stod næsten klar til at køre ud. Jeg havde ikke fået skåret folien på den store rulle af så folien var stadigvæk forbundet med pallen. og da han ikke kan vente med at få pallerne ud siger han "Er den palle klar til mig" ja ja siger jeg så bare (Bevidst om jeg ikke havde skåret folien af) så tager han min palleløfter og begynder at køre ud i lastbilen med pallen uvist om at folien på rullen bare ruller derud af. Jeg grinte højlydt og han kiggede underligt på mig som om han tænkte "Hvad fanden griner du af" han finder så først ud af at folien stadigvæk er fast monteret på pallen da han når hele vejen ud i lastbilen. Hvortil han bare udbryder "HVAD FANDEN HAR DU IKKE SKÅRET FOLIEN AF FOR!" Så sagde jeg "Der fik jeg dig sku" og NØØJ hvor blev han sur da han skulle rulle folien ind igen :P Det skal lige siges at for at komme ud i lastbilen med pallen skal han igennem et mellemlager så han havde nået af få rullet en heeeel del folie ud... Nøj hvor var det godt lige at tage røven på ham på min sidste dag :P