Dummiz's blog
23-08-2011 - 15:02

Skrid fra annoncen idiot

Ja. Sådan bliver man talt til nu om stunder.

Da jeg "Måske" får nyt arbejde så er jeg lidt ude med følehornene for at snuse lidt til det brugte Scooter marked og da der er et stykke vej på arbejde så er en scooter jo oplagt. Jeg går ind på Scootergalleri og falder over en rimelig flot ZIP. Personen skriver i annoncen at den køre og starter hver dag og lyset virker. Andet skriver han ikke. Jeg syntes prisen er fin i forhold til det billed der er af scooteren så jeg vælger at skrive til ham, han svare også på mit spørgsmål og jeg vælger så ikke at skrive tilbage lige med det samme da jeg lige vil tænke over det. Jeg ligger så mærke til at folk undre sig over at mange af delene er fra en 45 scooter og han siger det kun er en 30 scooter, Jeg ligger så mærke til at så virker det og det og det og det ikke på den, han skriver så blinklyset ikke virker, Jeg vælger så at skrive til ham at jeg ikke er intra alligevel da han først skriver lys virker og så skriver han senere at det ikke virker men han skal da have held og lykke med salget. (Jeg skriver til ham i en pæn tone) så skriver han "Idiot når man skriver lyset virker så er det kun for og baglys IDIOT skrid ud af min annonce" og så vælger han derefter at smide mig på det der hedder ignorer listen.

Det er virkelig Pinligt at børn/unge sidder og svare folk sådan og man kan jo ikke ligefrem sige at det øger chancen for at få deres vare solgt når han skriver "Idiot,bøsse,nar,spasser" til halvdelen af dem der spørger ind til hans scooter.

Er det måden ungdommen opføre sig på nettet nutildags? er det for at virke stor og sej måske?? aner det ikke men underligt det er det.
19-08-2011 - 22:06

Måske nyt Job

Ja jeg blev ringet op med den glædeiige nyhed i morges at Brødrene dahl her i Randers Udvider og i den andledning så søger de en fleksjobber ude på deres lager. så derfor blev jeg kontaktet :) Her d. 31 stopper jeg i Regnskoven hvor jeg PT. er i Praktik. Jeg skal til jobsamtale her på Onsdag ude ved Brødrene Dahl og hvis jeg får det (Går jeg ud fra jeg gør da jeg er den eneste der har fået nys om der er en ledig stilling) så er det med tiltrædelse hurtigst mulig og det er 25 timer om ugen :) det gør mig ikke det store hvis jeg skal stoppe et par dage før tid i Regnskoven da jeg ikke rigtig syntes at jeg kan med medarbejderne :)

Så folkens kryds fingre for mig på Onsdag :) :P

Lige en lille glædelig nyhed i Disse kriser tider :)
14-08-2011 - 16:40

De bedste 99,- for et spil

Ja WoooW det må jeg nok sige. jeg sad her hjemme og kedede mig i fredag´s, jeg havde ikke rigtig noget jeg gad at spille på PS3én (Kender vi alle ikke det problem) så jeg smuttede et smut i byen. Jeg fandt hurtig hvad jeg søgte (Åbenbart) fandt Enslaved til 99,- jeg ville give det en chance til den lave pris. og lige nu da jeg skriver så køre rulleteksterne i spillet. Undskyld mit fransk men HOOLD KÆFT det spil har taget røven på mig. det er godt nok for fedt :O grafisk og historisk så er det virkelig godt. jeg er godt nok ked af at jeg allerede er igennem det men sådan er det jo når man ikke kan ligge et spil fra sig :) jaah jeg ved godt det er en gammel titel efterhånden men hvis du ikke har prøvet denne perle endnu så er det klart værd at smutte i fona for 99,- :)Prøv det INDEN din nabo.... Hvis ikke det er for sent haha ;)
05-08-2011 - 14:44

Cykler Vs. Biler

Ja Wack Overskrift det ved jeg godt ;) Jeg skal bare lige af med lidt galde så det bliver her i min blog ;)

Idag på vej hjem fra arbejde var jeg ved at blive kørt ned af en højresvingende bil i et lyskryds. Det er anden gang på kun 1 uge jeg er ved at blive kørt ned af en svingende bil og i præcis det samme kryds. Idag kom jeg kørende fra arbejde (Er smadret efter arbejde så jeg køre ikke stærkt eller noget så det kan ikke være derfor) jeg køre hen mod lyskrydset og der er grøn min vej. Jeg ligger så mærke til jeg bliver overhalet af en kassevogn med lad og det passer sådan med farten på mig og bilen at vi begge er i krydset på samme tid. Jeg køre så ud da jeg går ud fra han vil holde tilbage men nej. Jeg var nok en halv meter for at banke ind i siden på bilen fordi han ikke holdte tilbage :S

Nu det er anden gang på blot kun en uge jeg er ved at blive klippet i et kryds så er det jeg tænker "Hvorfor fanden køre mange bilister med hoved oppe i røven?" overser de cykelister eller gider de bare ikke holde tilbage for os?

Og ja der er mange der har mening om at "Os" cykelister ikke bør være i trafikken men nu er det engang sådan at vi alle nu engang skal være her :) og når man selv køre pænt på vej hjem fra job så bliver man sku forskrækket og sur over en idiot der er ved at køre en ned fordi han ikke holder tilbage. :) han gik også lige fingeren med på vej og ordene "Hvad fanden har du gang i din forpulede idiot" (Jeg plejer ikke at reagere sådan men jeg blev sku forskrækket så vidste ikke hvordan jeg skulle reagere)

Kan i have en fortsat god weekend ude i de danske stuer :)