Dummiz's blog
14-06-2011 - 14:08

Dansker Svin.!

Ja med den overskrift så fangede jeg da liige din interesse hva ;) nu tror folk nok der kommer noget racistisk fis meeen nej ;)

Som nogle af jer har læst i min tidligere blog skrev jeg at jeg var så heldig at starte i praktik i Randers regnskov. Jeg er nu ved at komme ind i kutymen med de forskellige faste opgaver vi skal have lavet inden regnskoven åbner kl. 10. En af disse ting vi skal når vi møder er det vi kalder "Morgenrunden" og da jeg er den "Nyeste" så er det mig der får den STOOORE ære at gå morgenrunden, Morgenrunden går simpelthen ud på først at fylde op med sæbe/Toiletpapir rundt på Toiletterne og når det så er gjort så står den på Opryning uden for og det forgår med "Gribetang" og en spand. og så er det bare igang med at få det til at se nogenlunde ud før vi åbner regnskoven. Og det er så nu min overskrift "Dansker Svin" kommer ind i billedet for FY FOR HELVED hvor kan vi da svine. Hvis man sidder ved siden af en skraldespand så smider man det på jorden i stedet for i skraldespanden for ikke at snakke om man ca. samler 100-200 Cigaret skodder op hver morgen. og de kommer på et enkelt døgn. Vi kan finde alt på den tur feks. sko,bluser,joints,MC Donalds papir har sågar også fundet amfetamin uden for indgangen :S

Når man bruger 1½-2 timer hver morgen på at samle folk´s "Pis og papir" op så får man virkelig noget at tænke over specielt hvordan vi behandler vores miljø. Det ikke et kønt syn derude :)

Det var lige lidt fra mig hverdag :P

Kan i have en god dag derude i de danske stuer :)
02-06-2011 - 22:43

Så hold dog kæft unge.

Denne blog omhandler min kære lillebror og spillet God of War 3 :)

Da jeg vil sige hvordan GoW vil slutte skal jeg nok lige smide en SPOILER ALERT hvis det er du ikke har spillet spillet og ikke vil vide slutningen :P

Som nogle nok ved har jeg min bror på besøg til nogle hyggelige "Gamer" dage da kæresten er på ferie. jeg gik så ned i byen igår og bytter mig til nogle spil (Her i blandt GoW 3) da jeg kommer hjem fra byen når jeg kun lige at spille GoW i ca. 1½ time inden min bror kommer. Da han kommer vil han gerne prøve spillet da han aldrig har set eller hørt om det før (Han følger ikke med i sådanne ting) det sker så at han bliver heeelt vild med spillet og da han når til det punkt jeg kom til sagde jeg til ham "Jeg gider ikke se eller høre hvad der sker i spillet det vil jeg have som en overraskelse" Det helt fint siger han og han lover han nok skal holde sin mund (Han har ADHD så han kan let glemme hvad han har sagt osv.) han kommer så til et sted i spillet hvor han sidder fast og på dette tidspunkt er klokken 04:30 så jeg vil gerne i seng. Nå jeg går så i seng og jeg kan høre han sidder ved min PC så jeg spørger lige hvad han laver. Han sidder så og ser klip fra GoW og det er da fair nok tænker jeg og ligger mig til at sove :P Så står vi op her til middag og det første han siger til mig er "Dennis jeg ved godt hvordan spillet slutter...man dør" og liiiiiige der var jeg satme ved at eksplodere af raseri. jeg havde liiige sagt dagen inden jeg ikke gad og høre en skid om spillet.

Så er det nu man tænker "ÅHHH HOLD NU KÆFT KNEJT" haha det er satme skidt sådan noget. :P