Dummiz's blog
22-12-2015 - 12:50

Svigermor og drillenissen

svigermor er den generation der stadigvæk har en fastnet telefon. Men efter svigerfar ved et uheld savede (ja savede) ledningen over til deres fastnet (uden for huset) så har svigermor været tvungen til at skulle stifte bekendtskab til "de der moderne smarte mobiler"hun er på det stadie at hun kan gå ind i telefon bogen og finde det navn der skal ringes til og det HELT nye er det der smarte noget hvor man kan sende beskeder til hinanden over sådan en mobil. Hun har kun en gammel Nokia uden farveskærm så det er begrænset for hvor meget der er at trykke på :D vi går lidt engang imellem og er efter hinanden (for sjov selvfølgelig) så den anden dag fik jeg lige fat i hendes mobil og lavet mit mobil nummer om og jeg tastede nummeret 70121416 ind som mit mobil nummer. Det var for ca. 14 dage siden. Jeg kommer hjem fra arbejde igår og da jeg kommer ind af døren ringer kærestens telefon og det er svigermor der er lettere irriteret over "hvorfor får man fat i ALKA forsikring når man vil ringe til Dennis" det kunne hun simpelthen ikke forstå.

Jeg tænkte bare hahahaha wiiin :D glædelig jul svigermor :D

Hvad med jer har i været drillenisse her op til jul?

Og glædelig jul derude i de små hjem.
10-12-2015 - 20:31

Sik'en kineser

Som nogle nok ved så er jeg begyndt at spille rainbow six siege. Spiller terrorist Hunt når jeg gamer alene. Og det gør jeg så her til aften og jeg ryger på et random team (hard mode) ryger med mit team ind i en bomb disarm og det gør også fint til vi finder den første bombe. Inden vi disarmer bomben refill'er vi lige alle sammen. Jeg sætter mig foran kassen og starter med at refill. Pludselig dør jeg på killcam kan jeg se det er min teammade der skyder mig bevist i baghoved. Jeg spørger hvorfor han skyder mig (intet svar da han jo ikke sidder med mic) nå næste bane løber jeg efter ham da han har valgt thermite og jeg har valgt ash. Han vender sig om nogle gange og kigger på mig og løber derefter videre pludselig vender han sig om igen og skyder mig. Efter runden kicker han mig. Jeg fatter ingenting jeg har hverken ramt ham,skudt efter ham eller trash talket til ham.

Hvorfor ødelægger folk det bare online?

Og hvorfor kan jeg ikke finde ham nogle steder og melde ham for usportslig optræden som man kan på one? Jeg kan ikke finde ham på sidst mødte spillere. Det er kun dem jeg sidst har spillet med i party jeg kan se der.Det var en kineser kunne jeg se på hans PSN profil..SKIDE KINESER!!!!!
27-11-2015 - 10:03

Så er jeg tilbage!!

Efter en mindre (stor) hjerneblødning og kammerater der lovede mig højt og helligt de ville spille med mig (men ikke gad alligevel) så er jeg nu tilbage på PS4 vognen igen. Græsset ER bare grønnere på Sony siden :P jeg har jo en masse venner på PS4 allerede men har nogle lyst til at game noget FIFA 16 eller ESO. Så skal i da være hjertelig velkommen til at ADD mig :)

Det er typisk sad i kø på E45 i 2 timer igår for at komme til Vejle og bytte min xbone til en 4'er. Kom hjem kl. 23:30 igår røg direkte ind på skjoldet og når jeg kommer hjem fra arbejde Idag skal vi ud og spise og hele weekenden står på jagt. Det er fandme surt når man endelig har lysten til at game lidt :D

I må have en rigtig god fredag derude :)
02-06-2015 - 18:45

Din Ansvarsløse idiot!!

Godt nok er jeg 32 somre og er en voksen mand efterhånden. Jeg har aldrig haft en økonomi der har tilladt mig at få kørekort for 2 år siden fik jeg taget kørekort til både bil og et halvt år efter til MC. Da jeg fik bilkørekort var jeg ude og købe n Toyota Yaris fra 09. Jeg står selv for billån og forsikring osv. Så jeg passer enormt meget på min bil da det er en dyr investering i mine øjne. Jeg parkere altid langt væk fra andre biler når jeg Feks. Er ude og handle og andre steder. Jeg kommer ud igår til min bil og ser til min store ærgelse at min bagkofanger er godt og grundig ridset og nogle steder er lakeringen skrabet af det går hele vejen fra venstre baghjulskasse og et godt stykke om på bagenden af bilen der er hvid maling på min bil så det er en hvid bil der har været på det kunne godt se ud som om det var en der ville parallel parkere men ikke kunne finde ud af det og så bare har ridset min kofanger i venstre side der sad ingen seddel i min forrude eller noget så nu står jeg med nogle meget grimme ridser som jeg selv kommer til at hæfte for hvis jeg vil have dem lavet.

Hvorfor fanden står folk ikke ved det lort de laver?? Hvorfor kører man bare hurtig afsted inden man bliver opdaget? Ja gu fanden er det da surt deres forsikring skal udbedre en skade de selv har forvoldt men landet ligger nu engang sådan at man skal stå inde for det lort man laver. Sidder her og er mega ked af det og ekstrem frustreret over at folk stikker halen mellem benene. Det har jo åbenbart været en der ikke kan parkere en bil så burde personen jo ikke have det kørekort.

Undskyld mit vredesudbrud men skulle lige ud med det et eller andet sted. Hvor er det bare SÅ surt at sidde tilbage med en bil med grimme ridser når man selv passer så godt på sin egen bil.

Pas godt på jeres biler. Der er masser af idioter derude :)
29-06-2014 - 18:46

Mit nye drug!!!

Som nogle nok ved så har jeg fået jagttegn,og i den anledning solgte jeg min PS4 for i stedet at købe våbenskab og haglbøsse. Efter de nye og skærpede regler skal man som nyjæger bestå en haglprøve hvor du skal ramme 2 ud af 6 venstre duer, højre duer og bagduer før man må gå på jagt. Jeg er så på det stadie hvor jeg træner op til haglprøven, der bliver en dyr fornøjelse i "krudt og kugler" men det er fedt. Jeg har altid elsket at game på konsol men hold op hvor er jeg blevet glad for at skyde ler duer. Hvis jeg er lidt anspændt og har haft en dårlig dag så hjælper en aften på skydebanen, efter endt træning når jeg sætter mig ind i bilen er jeg på en mærkelig måde helt afslappet og afstresset det er virkelig en god måde for mig at koble helt af på.


Ville egentlig bare skrive en lille blog om hvad jeg går og laver nu da jeg ikke er aktiv på konsol fronten lige nu (om jeg bliver det igen i fremtiden det tror jeg næsten jeg gør) hvis der skulle sidde nogle derude og har lyst til at prøve noget sjovt og anderledes så syntes jeg i skulle prøve at skyde ler duer :) rundt om i hele DK ligger der gode flugtskydningsbaner som gerne vil hjælpe jer med at skyde et Par serier :)

Bare lige et lille pip fra mig :) kan i hygge jer derude.