Dummiz's blog
23-08-2011 - 15:02

Skrid fra annoncen idiot

Ja. Sådan bliver man talt til nu om stunder.

Da jeg "Måske" får nyt arbejde så er jeg lidt ude med følehornene for at snuse lidt til det brugte Scooter marked og da der er et stykke vej på arbejde så er en scooter jo oplagt. Jeg går ind på Scootergalleri og falder over en rimelig flot ZIP. Personen skriver i annoncen at den køre og starter hver dag og lyset virker. Andet skriver han ikke. Jeg syntes prisen er fin i forhold til det billed der er af scooteren så jeg vælger at skrive til ham, han svare også på mit spørgsmål og jeg vælger så ikke at skrive tilbage lige med det samme da jeg lige vil tænke over det. Jeg ligger så mærke til at folk undre sig over at mange af delene er fra en 45 scooter og han siger det kun er en 30 scooter, Jeg ligger så mærke til at så virker det og det og det og det ikke på den, han skriver så blinklyset ikke virker, Jeg vælger så at skrive til ham at jeg ikke er intra alligevel da han først skriver lys virker og så skriver han senere at det ikke virker men han skal da have held og lykke med salget. (Jeg skriver til ham i en pæn tone) så skriver han "Idiot når man skriver lyset virker så er det kun for og baglys IDIOT skrid ud af min annonce" og så vælger han derefter at smide mig på det der hedder ignorer listen.

Det er virkelig Pinligt at børn/unge sidder og svare folk sådan og man kan jo ikke ligefrem sige at det øger chancen for at få deres vare solgt når han skriver "Idiot,bøsse,nar,spasser" til halvdelen af dem der spørger ind til hans scooter.

Er det måden ungdommen opføre sig på nettet nutildags? er det for at virke stor og sej måske?? aner det ikke men underligt det er det.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.