Dummiz's blog
05-08-2011 - 14:44

Cykler Vs. Biler

Ja Wack Overskrift det ved jeg godt ;) Jeg skal bare lige af med lidt galde så det bliver her i min blog ;)

Idag på vej hjem fra arbejde var jeg ved at blive kørt ned af en højresvingende bil i et lyskryds. Det er anden gang på kun 1 uge jeg er ved at blive kørt ned af en svingende bil og i præcis det samme kryds. Idag kom jeg kørende fra arbejde (Er smadret efter arbejde så jeg køre ikke stærkt eller noget så det kan ikke være derfor) jeg køre hen mod lyskrydset og der er grøn min vej. Jeg ligger så mærke til jeg bliver overhalet af en kassevogn med lad og det passer sådan med farten på mig og bilen at vi begge er i krydset på samme tid. Jeg køre så ud da jeg går ud fra han vil holde tilbage men nej. Jeg var nok en halv meter for at banke ind i siden på bilen fordi han ikke holdte tilbage :S

Nu det er anden gang på blot kun en uge jeg er ved at blive klippet i et kryds så er det jeg tænker "Hvorfor fanden køre mange bilister med hoved oppe i røven?" overser de cykelister eller gider de bare ikke holde tilbage for os?

Og ja der er mange der har mening om at "Os" cykelister ikke bør være i trafikken men nu er det engang sådan at vi alle nu engang skal være her :) og når man selv køre pænt på vej hjem fra job så bliver man sku forskrækket og sur over en idiot der er ved at køre en ned fordi han ikke holder tilbage. :) han gik også lige fingeren med på vej og ordene "Hvad fanden har du gang i din forpulede idiot" (Jeg plejer ikke at reagere sådan men jeg blev sku forskrækket så vidste ikke hvordan jeg skulle reagere)

Kan i have en fortsat god weekend ude i de danske stuer :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.